Current user: Guest
U.S. Puzzle Championship - 2017 Solutions

 

Link to Practice Solutions

 

1. Battleships (Moshe Rubin)

Answer: FADAAAHCCA


2. Cave (Nikoli)

Answer: 131,13,43,331


3. Masyu (Nikoli)

Answer: 1211,321,22211,2222


4. Zepcar (Patrick Merrell)

Answer: A3,B5,D4,E1,E3,E4,G3,I1,I5,J4


5. Division Swap (Craig Kasper)

Answer: 92,648


6. Nurimeizu (Nikoli)

Answer: 1321,131,32


7. Pent-Across (Carl Worth)

Answer: FFFVI,TTTNZ,LYXUU


8. Sudoku (Nikoli)

Answer: 382754196,129836457


9. Kakume (Andrew Parr)

Answer: 11111,3111,13122,1412


10. Tetris Crisscross (Serkan Yürekli)

Answer: NHIGHHOPES,RLSOP,EASES,ET

 

11. Tapa (Serkan Yürekli)

Answer: 1312,124,44


12. Almost Kakuro (Serkan Yürekli)

Answer: 1385192,1313260


13. Almost Yajilin (Dave Tuller)

Answer: 13,111,121,132


14. Almost Sudoku (Michael Rios)

Answer: 746158932,417892356


15. Almost Crisscross (Craig Kasper)

Answer: IGKARATOPAZEBRARP,
COWLIEUUHEAMOKNEW


16. Almost Tapa (Serkan Yürekli)

Answer: 17,53,12


17. Almost Star Battle (Craig Kasper)

Answer: DAEBFBGCGA


18. Almost Slitherlink (Adam R. Wood)

Answer: EDGMBH


19. Almost Fillomino (Carl Worth)

Answer: 9377744449,8889944828


20. Timid Dominoes (Serkan Yürekli)

Answer: x1x2x4xxxx3,xx5xxxxx2xx,
xxxx3xx3x4x


21. Blizzard (Adam R. Wood)

Answer: 153412342,452154315